Young professionals

Er is momenteel veel vraag naar online marketeers. Bijzonder genoeg kan het als ambitieuze online marketeer in spe toch erg lastig zijn om een baan te vinden. Hoe is dit mogelijk in een markt die gedomineerd wordt door schaarste? Het antwoord is simpel en lastig tegelijk: simpel omdat je geen werkervaring hebt. Lastig omdat je zonder een baan nooit aan werkervaring komt. Herken jij jezelf in dit verhaal en wil je graag werkervaring opdoen binnen dit vakgebied, dan is een Online Marketing stage de uitgelezen kans! 

Maak een gratis account aan en ga actief op zoek naar vacatures die bij jou passen. Door jouw CV te uploaden, vergroot je de kans op een perfecte match. Hierdoor kun je zelfs door stagebedrijven worden benaderd.  

Andere young professionals gingen jou voor. Zij deelden de ervaringen van hun Online Marketing stage en waarom deze zoveel heeft bijgedragen aan hun carrière.  

Hoe ga ik op zoek naar een stage?

Door middel van een grote stagebank helpen wij jou een toffe stage te vinden. Navigeer door de diverse stages heen en solliciteer bij de functie en het bedrijf dat bij jou past! Wil jij je ergens in specialiseren? Gebruik filters om zo tot de perfecte stage te komen!

 

Wat voor soort stages bieden jullie aan?

Wij bieden diverse stages aan op HBO en WO niveau, maar zijn er dus ook voor de (young) professional, die zich wilt omscholen of specialiseren in Online Marketing. Daarnaast is onze stagebank erg divers. Van UX-specialist tot aan E-mail marketing. Je kunt voor elk soort stage bij ons terecht. Op zoek naar iets meer all-round? Ook dat is geen probleem bij Onlinemarketingstagiair.nl! 

 

Hoe kan ik solliciteren op een stage?

Na het zoeken van een toffe stage is het tijd om te solliciteren. Klik op de ‘Solliciteer nu’ button en log in met je gegevens! Heb je nog geen account? Meld je aan! Daarnaast sturen wij geregeld een e-mail met de meest toffe stages en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Op de hoogte blijven? Meld je aan via de homepage! Ga op zoek naar je toffe stage en werkervaring, zodat jij na deze stage overal aan het werk kunt!