Studenten

Ben je een HBO of WO student en op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht in Online Marketing? Dan ben je hier aan het juiste adres. Onlinemarketingstagiair.nl helpt bij het vinden van jouw droomstage. Maak een gratis account aan en ga actief op zoek naar vacatures die bij jou passen. Door jouw CV te uploaden, vergroot je de kans op een perfecte match. Hierdoor kun je zelfs door stagebedrijven worden benaderd.

Hoe ga ik op zoek naar een stage?

Een stage zoeken op het gebied van Online Marketing kan soms lastig zijn. Daarom hebben wij deze website voor jou gecreëerd. Met de meest toffe stages vanuit diverse plaatsen, en in diverse disciplines kun jij straks aan de slag. Van SEO specialist, tot aan Content Creator. Ben je op zoek naar een bepaalde stage, zoals een meeloop- of afstudeerstage? Gebruik de filters!

 

Wat voor soort stages bieden jullie aan?

Bij Online marketing stagiair kun je terecht voor verschillende opleidingsniveaus. Wij bieden diverse stages aan voor zowel HBO als WO studenten. Daarnaast is ons aanbod divers. Van stages op het gebied van SEO tot aan stages binnen Social. Er zijn veel mogelijkheden. Op zoek naar iets meer all-round? Geen probleem!

 

Hoe kan ik solliciteren op een stage?

Na het zoeken van een toffe stage is het tijd om’ te solliciteren. Klik op de ‘Solliciteer nu’ button en log in met je gegevens! Heb je nog geen account? Meld je aan! Daarnaast sturen wij geregeld een e-mail met de meest toffe stages en de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Online Marketing. Op de hoogte blijven? Meld je aan via de homepage! Op naar die toffe stage!