F.A.Q. Algemeen

Wanneer jouw bedrijf een account heeft en een vacature heeft geplaatst op onze website, dan is het mogelijk om in contact te komen met een stagiair door te kijken tussen alle beschikbare CV’s.  

Denk je erover om een vacature bij ons op de site te plaatsen? Of heb je een andere vraag? Check dan onze werkgeverspagina of bel naar 020-5287208.

F.A.Q. Stagiaires

Simpel, je hoeft alleen op deze link te klikken. Zodra je je hebt ingeschreven, kun je direct solliciteren op onze vacatures. Heb je al een account? Log dan via deze link in. Succes!

Direct een e-mail ontvangen wanneer er een vacature online komt die bij jouw voorkeuren past? Het kan met onze e-mail-alert. Deze kun je makkelijk en snel zelf inschakelen op je homepagina. Klik op de alert-knop bij de zoekbalk en mis nooit meer een vacature die bij jou past.

Zorg ervoor dat je persoonlijke profiel zo goed mogelijk is ingevuld en upload je cv en een (pas)foto. Wil je extra opvallen tussen andere kandidaten? Stuur dan per sollicitatie ook een korte motivatie mee!

Vanzelfsprekend kun je het beste reageren op vacatures die bij jouw interesses, opleiding en werkervaring passen.